Over ons

Maak kennis met Noek

Welkom bij Noek! Wij zijn een lunch- en dinerroom in hartje Gilze waar je kunt genieten van smaakvolle en gezonde maaltijden. Wij geloven in de kwaliteit van gezelligheid. Met heerlijke, gezonde gerechten en een vertrouwde glimlach streven wij naar een smaakvolle sfeer.

Goed eten voor elk moment

Bij Noek bieden we voor ieder wat wils. Gezinnen met kinderen die op zoek zijn naar een betaalbare plek om samen uit eten te gaan. Stelletjes die een sfeervolle locatie willen voor een datenight. Vriendengroepen die een leuke plek zoeken om na sport of werk te ontspannen. Of solo-eters die in een ongedwongen setting willen genieten van een smaakvolle lunch of diner.

Van soep tot sandwich en van burger tot borrel: Noek maakt het voedzaam, verrukkelijk én voordelig

Maak een reservering

Voedzaamheid en variatie zijn kenmerkend voor de gerechten op onze lunch- en dinerkaart. Onze koks zetten alles in het werk om jou telkens te voorzien van een verrukkelijke culinaire ervaring.

Heb je bepaalde allergenen of andere wensen? Dat zien wij als geen enkel probleem. Ons personeel denkt maar wat graag met je mee óf we komen zelf met een geschikte aanpassing of alternatief. Uiteraard in overleg met jou.

Genieten in een gemoedelijke sfeer

Of je nu met een groep, als gezin, stelletje of in je eentje op bezoek komt: in onze lunch- en dinerroom ervaar je altijd een gemoedelijke sfeer. Dat begint al met onze open keuken, waarin je het keukenpersoneel de hele dag in hun element kunt bewonderen. Verder kun je kiezen uit verschillende soorten zitplekken, zoals onze knusse eethoek met zitmogelijkheden voor elke groepsgrootte. Benieuwd naar het interieur van Noek? Bezoek onze social media kanalen voor een sfeerimpressie.

Instagram